BEZORGEN
 
Voor 15.00 besteld
Voor 15.00 besteld, betekent morgen in huis, tenzij u zelf een andere datum aangeeft bij uw bestelling. Bestellingen van Fruitmand-Specialist.nl worden geleverd van dinsdag t/m zaterdag. Voor levering op maandag kunt u contact met ons opnemen. Wanneer u bloemen bestelt op een van de andere specialistsites geldt; voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag nog in huis!

Wanneer de ontvanger niet thuis is, wordt als eerste geprobeerd de bestelling bij de buren af te geven. De ontvanger wordt hiervan op de hoogte gebracht door het ontvangen van een briefje met het adres waarop de bestelling is afgeleverd. Zijn de buren ook niet thuis, dan wordt de bestelling op een later tijdstip nogmaals aangeboden. Ook zal er dan een briefje achter worden gelaten, waarop de ontvanger kan reageren wanneer hij of zij thuiskomt.

U kunt bestellingen ook naar ziekenhuizen, hotels en campings laten bezorgen. Let dan wel goed op onderstaande punten.
 Fruitmand Bezorgen
- Voor bezorgingen in ziekenhuizen, vermeld dan het kamernummer en de afdeling.
- Voor bezorgingen in hotels, vermeld dan het kamernummer en de naam van de gast(en).
- Voor bezorgingen op campings, vermeld dan het plaatsnummer en de naam van de gast(en).
 
Verzendwijze
Fruitmand-Specialist.nl maakt gebruik van Packs&Flowers om uw bestellingen te bezorgen. Packs&Flowers is een bedrijfsonderdeel van Packs Special Care, een landelijk dekkend logistiek netwerk. Packs Special Care is gespecialiseerd in het bezorgen van bloemen, verswaren, breekbare voorwerpen en andere producten die speciale aandacht vereisen.
 
Bezorgkosten
De bezorgkosten bedragen €8,00 tenzij anders vermeld.